Защо да ми се доверите

Ще ви свърши ли работа малък юридически офис?

Смятате, че предизвикателствата във Вашия сектор изискват голям юридически екип?

Независимо кои са ангажираните правни експерти, най-често по Вашия мандат работи един водещ адвокат. Дори в големи проекти постоянният екип рядко включва повече от двама опитни експерти. Това усещате и Вие като клиент. Ангажирането на самостоятелен консултант не Ви дава по-малко. При правилния избор на експерт Вие можете да получите повече срещу инвестираните от Вас доверие, време и средства.

А как ще погледнат на това партньорите Ви?

Ангажирането на независими юридически консултанти и малки юридически екипи е растящ европейски тренд. Много от независимите консултанти имат дългогодишен опит в реномирани кантори и прилагат най-добрите професионални стандарти. В същото време този формат дава възможност на Клиента да изгради по-тясна връзка с консултанта си, да комуникира с него непосредствено, да пести време, без формалности и бюрокрация. И всичко това – без компромиси.

Ако работата е твърде много за един експерт?

Ако проектът е твърде голям за един експерт, поради кратките срокове, разнопосочната експертиза, необходимостта да се работи едновременно по няколко потока или просто поради огромното количество работа?

Тогава Ви е необходим екип. Ние можем да Ви го предложим.

Притежаваме отлични професионални контакти с редица експерти в разнообразни области – юристи, но също така одитори, оценители, финансови консултанти и други. Те имат професионална история в реномирани правни кантори, държавни регулатори или основни бизнес играчи в съответните индустрии. С тях споделяме еднакво разбиране за професионалния стандарт на консултиране и отношението към клиента. И доказано на практика, можем да сме екип.

Така за Вас във всеки момент ще работят само опитни и доказани експерти, които са предварително одобрени от Вас и с които сте в директен контакт. Няма членове на екипа, за които не знаете, нито превъзлагане на работа без Ваше съгласие.

Karabelov | Law Office
работещи решения и индивидуален подход

Свържете се